Interieurontwerp €800 (vanaf prijs)

Heeft je kantoor een matamorfose nodig? Of ben je net nieuw gestart? Er zijn een hoop keuzes te maken wat betreft het interieurontwerp. Graag adviseer ik je, laat verschillende schetsontwerpen zien en houdt altijd rekening met de identiteit van het bedrijf. Je visitekaartje is ook de ruimte waar je binnenstapt!

Bekijk


Interieurstyling €800 (vanaf prijs)

Heeft je kantoor, kantine of entree een opfrisser nodig? Dan help ik je een nieuw plan te ontwerpen, waarin de wensen duidelijk worden vertaald naar een toegericht stappenplan. Het doel van interieurstyling is om de gewenste stijl van de ruimte weer te geven. Ik visualiseer de stijl op een moodboard. Het moodboard bevat product ideeën, materiaal- en kleurtoepassingen.

Bekijk


Lichtplan €270 (vanaf prijs)

Wanneer het interieurontwerp definitief is, kan ik aan de slag met helichtplan. In de plattegrond geef ik positie en type verlichting weer (denk aan hanglamp, plafondspot, tafellamp). Advies over de toe te passen armaturen vind je terug in het productvoorstel.

Bekijk


Teamuitje: workshop €60 (prijs per persoon)

Inspiratie nodig voor een teamuitje of personeelsfeesje? Wil je graag met z'n allen wat leuks doen waar een ieder echt iets aan heeft? Volg dan de workshop interieurstyling op een inspirerende locatie, ik heb meerdere geschikte locaties waar deze workshop prima gehouden kan worden.

Bekijk