ZAKELIJKE 
DOELEINDEN


Ik kan je compleet ontzorgen met het ontwerpen en realiseren van een totaalconcept voor jouw kantoor, showroom, winkelruimte of stand op een beurs. Door de samenwerkingen die ik heb met diverse specialisten maakt dit het aanbieden van een totaalconcept mogelijk.

TOTAALCONCEPT

Als interieurontwerper kan ik adviseren, ontwerpen en realiseren. 
De kracht van een goed interieur zit voor mij in het totaalconcept van indeling, lichtplan, stijlbepaling, producten overzicht, maatwerk oplossingen en styling. 

WERKPLEK

Of het gaat om een zakelijk interieur in de vorm van een vaste werkplek of thuis werkplek, je functioneert het best in een fijne werk omgeving. Het is belangrijk om een fijne plek te creëren, die bij jou en je werk past. Of je nu een kleine zelfstandige of groter bedrijf bent. Dat kan van styling tot compleet kantoor ontwerp. Ik maak na het bespreken van de wensen graag een offerte op maat.

WORKSHOP

Als je bij mij een workshop boekt, wordt het allemaal op en top verzorgd. Er wordt gewerkt met vele professionele tijdschriften, accessoires en mooie decoratie producten. Met in de basis een plezierig contact met jullie, want dat is het aller belangrijkst.


Maak vrijblijvend een afspraak met Evelyne