Interieuradvies binnen 1 dag €800

Tijdens een bezoek aan je woning ga ik aan de hand van jouw wensenlijst een nieuw plan maken. Het begint bij schetsontwerpen, die vervolgens worden uitgewerkt in een overzichtelijk 2D ontwerp. 

Kies dit pakket


Basis interieuradvies €450

Wil je snel en concreet antwoord hebben op je woonvragen bijvoorbeeld omdat je bent verhuist, nieuw gaat bouwen of verbouwen? Ik help je met bepaling van de kleuren op de muren, plaatsing van de keuken of kastenwand, maar ook kijken we naar de meest ideale indeling. 

Kies dit pakket


3D Pakket €2500

Heb je een nieuw huis gekocht of wil je je woning een complete metamorfose geven? Dan moet je een hoop beslissingen nemen en kan je misschien wel wat hulp gebruiken. Een uniek gemaakt 3D ontwerp aangevuld met filmpje waardoor je door je nieuwe ruimte kan vliegen.

Kies dit pakket


Keukenontwerp €1000

Overweeg je je keuken te vervangen of een combinatie met een verbouwing? Of ben je opzoek naar een keuken voor je nieuwbouwwoning? Ik adviseer en maak verrassende keukenontwerpen, waarbij jouw wensen het uitgangspunt zijn.

Kies dit pakket


Offerte op maat €

Het kan ook zo zijn dat je een uitgebreider plan wilt of iets speciafiekere wens in aanvraag. Dat kan, ik maak een offerte op maat is geschikt voor de grotere projecten of verbouwingen. Tevens is dit uit te breiden met projectbegeleiding tijdens de gehele periode.

Kies dit pakket